Početna Sport Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Izraela u Novom Sadu

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Izraela u Novom Sadu

fudbal

Prijateljska utakmica između Srbije i Izraela igraće se danas na stadionu Karađorđe u Novom Sadu od 20.15.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da nacionalna selekcija napreduje svakodnevno i dodao da će biti spremna za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Iz treninga u trening sve je bolje, radimo na terenu, radimo i van terena, pričamo, objašnjavamo, ukazujemo na greške iz prvog meča, sve snimamo. Sve, dakle, ide na bolje, ali ne mogu posle sedam dana da kažem da smo sve postigli. Radimo, trudimo se da postignemo što više za ovo vreme koliko smo zajedno, iskoristimo svaki minut, svaki trening, naravno utakmicu. Mislim da ćemo do prve kvalifikacione utakmice biti spremni – rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Pred nama je nova provera koju ćemo da iskoristimo kako bi još više napredovali. Biće promena u odnosu na sastav koji je igrao protiv Kipra, šansu će dobiti i oni igrači koji nisu igrali u prvom meču ili su imali manju minutažu. Želim da vidim sve igrače, mogućnosti svakog pojedinca, uostalom zato sam ih sve i pozvao – rekao je on.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay.com