Početna Sport Hokejaši Vojvodine se oprostili od plej-ofa

Hokejaši Vojvodine se oprostili od plej-ofa

0

Hokejaši Vojvodine poraženi su od Mladosti, rezultatom 4:3, čime su izgubili priliku da se za polufinale plej-ofa IHL šampionata bore na majstorici u Zagrebu.

Vošini oklopnici bili su poraženi u Zagrebu sa 6:2 i nadali su se da mogu do pobede na domaćem ledu, što bi im osiguralo majstoricu u Zagrebu. Međutim, do toga nije došlo.

Poveli su gosti u prvom periodu preko Marija Novaka i Bruna Fičura, a Voša je preko Uroša Bjelogrlića smanjila razliku. U drugoj trećini nije učinjeno ništa ni na jednoj strani, da bi se hokejaši raspucali u poslednjoj trećini.

Fičir je povećao prednost Mladosti na 3:1, a Miloš Pušac i Bjelogrlić su doneli izjednačenje novosadskom timu. Međutim, Vojvodini je presudio Mario Novak golom u finišu meča.

Problem je bio i taj što su napetost i nervoza zbog želje za pobedom u redovima Vojvodine, kumovali isključenjima onda kada im je to bilo najmanje potrebno. Tako je minut i nešto pre kraja isključen Relja Radosavljević, što su hokejaši Mladosti iskoristili da dođu do prednosti i plasmana u polufinale IHL prvenstva.

Izvor: 021
Foto: Pixabay