Početna Sport Hokejaški spektakl u subotu u Ledenoj dvorani, “Vojvodina” dočekuje “Triglav”

Hokejaški spektakl u subotu u Ledenoj dvorani, “Vojvodina” dočekuje “Triglav”

0

Hokejaši “Vojvodine” u petom kolu Internacionalne hokejaške lige u subotu, 14. oktobra od 19 časova dočekuju slovenački “Triglav” iz Kranja.

Novosađani su poraženi u prethodna četiri susreta koja su odigrali na strani, dok su Slovenci odigrali pet mečeva i u svakom trijumfovali pa će i na Spensu biti apsolutni favoriti.

Iako se bore protiv najboljeg sa liste, crveno-beli ističu da će dati sve od sebe da ova utakmica bude za pamćenje, kako protivnicima tako i publici. Međutim, činjenica je da je Spens dobio led tek prošle nedelje pa se hokejaši “Vojvodine” ne mogu pohvaliti velikim brojem treninga na ledu.

Karte za meč koji se igra u Ledenoj dvorani na Spensu prodaju se po ceni od 100 dinara, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon se dobija karta za dete.

Ove godine međunarodna hokejaška liga okuplja 10 klubova i to pet iz Slovenije, tri iz Hrvatske i dva iz Srbije – “Maribor”, “Celje”, “Triglav” iz Kranja, “Bled”, ljubljanksa “Slavija”, zagrebački “Medvešćak”, “Mladost” i “Zagreb”, “Crvena zvezda”, “Vojvodina”.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay