Početna Sport Humanitarni turnir “Za našu decu” 13. i 14. aprila

Humanitarni turnir “Za našu decu” 13. i 14. aprila

0

Drugi humanitarni sportski turnir “Za našu decu” održaće se za vikend, 13. i 14. aprila sa početkom u 9 časova, na Stadionu “FK Železničar“ Novi Sad.

Turnir u fudbalu za mlađe kategorije je pre svega namenjen deci uzrasta od 2007. do 2012. godišta. Utakmice će trajati 20 minuta (2 x 10 minuta).

Za decu su obezbeđeni hrana i voda, kao i prigodne nagrade za prva tri mesta (pehari,
medalje, priznanja). Kotizacija za učešće na turniru iznosi 5.000,00 dinara po ekipi i ceo prihod od kotizacija, kao i pića i hrane koje će se prodavati na turniru idu u humanitarne svrhe.

Sav novac prikuplje ovom prilikom biće usmeren za pomoć Mihajlu Kačavendi da lakše ode na operaciju u Rusiju. Ovaj turnir se organizuje kako bi pomogli skupljanje potrebnih sredstava za dalje lečenje Mihajlu koji se sa desnostranom hemiperezom bori od rođenja. Kako bi se izborio sa ovim problemom, potrebno je da još nekoliko puta ode na tretman fibrotomije mišića u Kliniku za Savremene medicinske tehnologije u Tuli (Rusija). Ovo je njegov četvrti odlazak u Tulu (Rusija), a za svaki odlazak potrebno je 3.500,00 eura.

Za sve informacije posetite Facebook stranicu “Za našu decu”.

Izvor: nsuzivo
Foto: Pixabay