Početna Sport Igrajte golf i pomozite talentovanoj deci da izgrade put u sigurnu budućnost!

Igrajte golf i pomozite talentovanoj deci da izgrade put u sigurnu budućnost!

0

golf

U subotu, 19. septembra 2015. u prelepom ambijentu Golf Centra u Žablju održaće se humanitarni Rotary golf turnir “Alma Mons 2015”. Program počinje u 10 časova okupljanjem golfera, start turnira je predviđen za 11 časova, a dolazak zvanica je od 12 časova i zatim sledi golf demo dan za sve koji žele da se oprobaju u ovom sportu, predstava za decu, ručak i nakon proglašenja pobednika u 17 časova počinje zabava.

Prikupljena novčana sredstva su namenjena realizaciji projekta “Od malih znalaca, do velikih GENIJALACA”, iz kojeg se finansiraju programi, takmičenja, kampovi i drugi vidovi usavršavanja i napredovanja talentovane dece iz svih oblasti obrazovanja i kulture.
Ujedno, ovo će biti i proslava prve godine od čartera Rotary kluba Novi Sad Alma Mons, koji je u ovom periodu organizovao čitav niz uspešnih i zapaženih akcija i pomogao ustanovama iz kulture i umetnosti, poput Galerije Matice srpske, Novog Novosadskog teatra, Trupe Ludifico, ali i Boravka za decu i omladinu Centra za socijalni rad Grada Novog Sada i mnogih drugih.
Očekuje se veliki broj gostiju i prijatelja, koji žele da provedu jedan drugačiji dan u divnom ambijentu i kroz druženje pomognu ovu humanitarnu akciju. Pokažimo da je humanost i dalje jedna od najvažnijih vrlina svih nas.

Autor: Bojana Šević