Početna Sport Ivanović: Neće biti lako protiv “Rada”

Ivanović: Neće biti lako protiv “Rada”

0

Trener fudbalera “Vojvodine” Dragan Ivanović rekao je juče da očekuje dobru utakmicu protiv “Rada”, iako je svestan da njegovim igračima neće biti lako da dođu do pobede.

– “Rad” je dobro odigrao protiv “Partizana” i to je tim koji nije pretrpeo mnogo promena tokom prelaznog roka, možda na samo dve ili tri pozicije. S obzirom na to da su u prošlom kolu izgubili kod kuće, a i u poslednjem jesenjem kolu od “Bačke”, sigurno imaju imperativ da se u Novom Sadu predstave kao dobra ekipa – rekao je Ivanović.

– Po mom mišljenju, ne očekuje nas laka utakmica, jer “Rad” je školovana ekipa. Sastavljeni su od dobrih igrača. Međutim, ne bih se previše bavio njima – dodao je trener “Vojvodine”.

“Vojvodina” u nedelju na svom terenu dočekuje “Rad” u utakmici 23. kola Super lige Srbije. Prema rečima Ivanovića, u ekipi “Vojvodine” vlada optimizam i želja da se osvoje nova tri boda.

– Posle visoke pobede u Subotici, kod nas vlada dobra atmosfera i momci su dosta dobro radili ove nedelje. Konačno smo se kompletirali i ispunila mi se ona moja želja da kapiten Dejan Meleg što pre bude sa nama, a on se dobrom igrom potvrdio i u Subotici. Bog ga je nagradio da postigne gol već u petom minutu, što znači da je sa jedne strane sve čisto i uredno. Očekujem dobru utakmicu i normalno, nadam se pobedi ekipe “Vojvodine” – rekao je Ivanović.

Vezista “Vojvodine” Filip Malbašić rekao je da se nada da će njegova ekipa ostvariti trijumf protiv “Rada” i tako pobedom početi polusezonu i pred svojim navijačima.

– Mislim da nas očekuje teška utakmica. “Rad” je kvalitetna ekipa, u kojoj ima dosta dobrih i mladih igrača, čija afirmacija kroz prvenstvo je postala praksa tog kluba. S druge strane, u svom sastavu imaju i kvalitetne iskusne igrače, a mišljenja sam da ih predvodi Drinčić, od koga nam preti najveća opasnost. Ipak, ići ćemo na pobedu i sigurno da se nadam da ćemo uspeti u tome, te na taj način početi novu polusezonu pobedom i pred domaćom publikom – rekao je Malbašić.

Fudbalski klub “Vojvodine” je odlučio da ulaz na stadion Karađorđe za nedeljni meč bude besplatan.

Utakmica se igra u nedelju od 17.00 u Novom Sadu.

Izvor: Beta/RTV
Foto: FK Vojvodina/Facebook