Početna Sport Kabel ispustio tri boda u poslednjem minutu

Kabel ispustio tri boda u poslednjem minutu

0

Fudbaleri Kabela remizirali su sa Bačkom, rezultatom 1:1, u utakmici 16. kola Prve lige Srbije.

Malo je nedostajalo fudbalerima Kabela da upišu osmu pobedu u šampionatu, ali umesto toga na konto Novosađana ide šesti ovosezonski remi.

Prvo poluvreme proteklo je u znaku apsolutne dominacije Kabela, dok gosti nisu imali pravu priliku da ugroze gol domaćina. Međutim, crveno-crnima nedostajala je realizacija u napadu.

Slavlje domaćih navijača usledilo je u 62. minutu. Kabel je dobro razvijao napad, ušli su igrači u šesnaesterac Bačke, odakle je lopta centrirana na desnu stativu. Tu se odlično snašao Predrag Govedarica, koji je glavom zabio loptu u gol.

Nakon primljenog gola gostujući igrači krenuli su u ofanzivu. Isplatilo im se to u 90. minutu, kada je lopta stigla do Gajića, koji je šutirao iz prve sa nekih 11 metara. Šutirao je Gajić i zatresao mrežu Kabela, donevši svom timu bod u Novom Sadu.

Iako je prošlog petka objavljeno kako će Kabel i Smederevo izgubiti po 10 bodova, zbog navodnog nameštanja meča, na tabeli Prve lige Srbije i dalje stoji da Novosađani imaju 27 bodova, koliko ima i prvoplasirani Metalac. Ova dva tima u samom vrhu tabele imaju i istu razliku postignutih i primljenih golova, s tim što je Metalac više puta tresao mrežu protivnika.

Izvor: 021
Foto: Pixabay