Početna Sport Kabel slavio na gostovanju u Kragujevcu

Kabel slavio na gostovanju u Kragujevcu

0

Fudbaleri Kabela pobedili su na gostovanju u Kragujevcu Radnički, rezultatom 1:0, u 17. kolu Prve lige Srbije.

U prvom poluvremenu Kabel je pretio i bio konkretniji u odnosu na domaćina. To je i urodilo plodom u 33. minutu, kada je precizan bio Nebo.

Napadač Kabela dobro se snašao nakon ubačaja po levoj strani, pobegao odbrani Kragujevčana i glavom pogodio gol za vođstvo gostiju.

Imali su Kragujevčani terensku inicijativu tokom većeg perioda meča, ali nisu uspeli da realizuju nijednu od stvorenih šansi. Na visini zadatka bili su i Vukliš, kao i poslednja linija Kabela.

Odličnu priliku da povećaju vođstvo imali su fudbaleri Kabela u drugom poluvremenu, kada se u situaciji jedan na jedan sa golmanom Raičevićem našao Pantelić. Sedmica Kabela presekla je loptu na nekih 30 metara od svog gola i krenuo u kontranapad. Brzonogi Pantelić prošao je pored dvojice igrača Radničkog, našao se sam pred golom, ali nije bio precizan.

Na sajtu Prve lige Srbije Kabelu još uvek nisu oduzeti bodovi, iako je disciplinska komisija poručila kako će biti kažnjeni novčano i oduzimanjem 10 bodova. Prema tome, Kabel je treći na tabeli sa 30 bodova, koliko ima i drugoplasirani Metalac.

U narednom kolu, Kabel će ugostiti upravo Metalac.

Izvor: 021
Foto: Pixabay