Početna Sport Kapiten FK Vojvodine potpisao trogodišnji ugovor sa turskim Kajzerisporom, ali Voša taj...

Kapiten FK Vojvodine potpisao trogodišnji ugovor sa turskim Kajzerisporom, ali Voša taj ugovor ne priznaje!

0


Donedavni kapiten FK Vojvodine Dejan Meleg, potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim Kajzerisporom, ali Voša taj ugovor ne priznaje.

Odlazak Melega iz novosadskog kluba izazvao je veliku buru u ionako već udzrmaloj Vojvodini. Prvi čovek “crveno-belih” Dragoslav Vuković rekao je za “Dnevnik” da je na račun kluba leglo 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, ali da oni to ne prihvataju.

“Cena za transfer ovog igrača je milion evra. Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo. Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo s nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti je overen u FSS-u”, poručio je Vuković.

On je dodao da će Meleg morati da objasni ko mu je dao takav papir, jer sadašnja uprava “sigurno neće dozvoliti da bilo ko deluje na štetu FK Vojvodina”.

Vest o Melegovom prelasku u turski klub krajem juna saopštili su upravo turski mediji, dok je uprava Novosađana navela da ih niko nije kontaktirao u vezi sa transferom, te da on bez njihove saglasnosti ne može da napusti Vošu. To se, kako bilo, dogodilo samo nekoliko dana kasnije kada je Meleg i zvanično potpisao za Kajzerispor.

Dok se drama oko jednog od najboljih igrača Voše prošle sezone nastavlja, igrači koji su ostali u klubu nastavljaju sa pripremama pred početak prvenstva, 22. jula kada će na “Karađorđu” dočekati Čukarički.

Autor: Dnevnik, 021.rs
Foto: D. Perišić