Početna Sport Klub prijatelja FKV: Otuđenje uprave od navijača

Klub prijatelja FKV: Otuđenje uprave od navijača

0

Klub prijatelja Fudbalskog kluba Vojvodina saopštio je da njihovi članovi podnose neopozive ostavke na svoja mesta u Organizacionom odboru za obeležavanje 55. godišnjice osvajanja prve šampionske titule FK Vojvodina.

Razlog za takav potez je to što je jednom od njihovih članova onemogućeno da prisustvuje utakmici polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, iako je imao legitimaciju za ulazak na “Karađorđe“.

Smatramo da nije postojao ni jedan razlog za ovakav vid komunikacije sa članovima Kluba prijatelja, pogotovo ističemo da ovakva demonstracija sile nema nikakvo utemeljenje. Isključivi i neprimereni gest je pokazatelj nekorektnog odnosa rukovodstva kluba prema članovima Kluboa prijatelja. Takođe, izražavamo sumnju, ali i strah, da se radi o otuđenju uprave od navijača, simpatizera i poštovalaca FK Vojvodina – stoji u saopštenju Kluba prijatelja.

Kako navode, ideju za obeležavanje značajnog jubileja pokrenuli su upravo članovi Kluba prijatelja, a ideja im je bila da, osim odavanja počasti generaciji fudbalera Vojvodine, ujedno doprinesu i daljoj popularizaciji kluba i stvaranju novih naraštaja zaljubljenika u FK Vojvodina.

Na osnovu svega iznetog smatramo da je jedina logična i ispravna odluka koju možemo da donesemo ta da povučemo svoje članove iz Organizacionog odbora. Isto tako, želimo da obavestimo javnost da će Klub prijatelja svoju ideju o promociju prve titule FK Vojvodina sprovesti u saradnji sa svim ljudima dobre volje, svim navijačima, simpatizerima i poštovaocima kluba – zaključuju u Klubu prijatelja Fudbalskog kluba Vojvodina.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay