Početna Sport Košarkaši Vojvodine nepobedivi

Košarkaši Vojvodine nepobedivi

0

Košarkaši Vojvodine zabeležili su sedmi trijumf u sezoni, pošto su u 7. kolu Košarkaške lige Srbije savladali Kolubaru, rezultatom 87:82.

Novosađani su nakon egala u prvom poluvremenu preuzeli inicijativu na početku drugog i tako napravili veću razliku. Iako su domaćini u poslednjoj deonici ozbiljno pretili da je ugroze, Vojvodina to nije dopustila i tako zabeležila pobedu nad Kolubarom u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije.

Vošu su do pobede vodili Beslać sa 17 poena, a pratio ga je Gaćeša sa 16, Nikolić sa 13, Bjelica sa 12. Aleksa Nikolić bio je najefikasniji u timu Vojvodine kada su u pitanju skokovi (9), te asistencije (8).

Vojvodina je definitivno ovosezonska senzacija Košarkaške lige Srbije, s obzirom na to da prikazuju znatno drugačiju igru u odnosu na prošlu sezonu, kada je trebalo da ispadnu iz ovog ranga takmičenja.

Posle sedam odigranih utakmica, Novosađani imaju sedam pobeda i jedini su neporaženi tim u šampionatu.

U narednom kolu ih očekuje derbi, jer će 14. novembra na svom terenu dočekati drugoplasirani Zlatibor.U narendom kolu ih očekuje derbi, jer će 14. novembra na svom terenu dočekati drugoplasirani Zlatibor.

Izvor: 021
Foto: Pixabay