Početna Sport Košarkaši Vojvodine savladali ekipu Beovuka

Košarkaši Vojvodine savladali ekipu Beovuka

0

Košarkaši Vojvodine savladali su na gostovanju ekipu Beovuka rezultatom 100:77, u okviru trećeg kola Košarkaške lige Srbije.

Izabranici Filipa Soceka u Beogradu su igrali sigurno. Ipak, u prvoj četvrtini delovalo je kao da će utakmica biti neizvesna, ređali su se koševi na obe strane.

“Crveno-beli” su u prvoj četvrtini ubacili 25 lopti u koš, a protivnici 24. U drugoj četvrtini Vojvodina je počela neznatno da uvećava prednost, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 49:45 u korist Novosađana.

Kao po pravilu, Voša je odlično odigrala drugo poluvreme. Igra domaćina je počela da pada, a igrači Vojvodine su počeli da napadaju još jače. I u trećoj četvrtini Vojvodina je ostvarila prednost od 22:19, ali je pravu rezultatsku razliku napravila u poslednjem delu igre.

Ubacivali su lopte u koš Dželetović, Berbakov, Zarić, Atanasov i ostali, pa je u poslednjoj četvrtini Voša upisala 29 poena, a Beovuk samo 13, čime je utakmica privedena kraju pri rezultatu 100:77 u korist “crveno-belih”.

Vošu su do pobede vodili Dželetović sa 19, Berbakov sa 16 i Atanasov sa 14 koševa, dok su na drugoj strani bili najistaknutiji Bezbradica sa čak 33 koša, Vučićević sa 17 i Maksimović sa 12.

Vojvodina je ostvarila dve pobede u tri kola i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Košarkaške lige Srbije. U narednom kolu, koje se igra 27. oktobra, Vojvodina dočekuje Mladost.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay