Početna Sport Krivokapić ostaje na klupi Vojvodine

Krivokapić ostaje na klupi Vojvodine

0

Sadašnji v. d. šefa stručnog štaba FK Vojvodina Radovan Krivokapić ostaće na klupi novosadskog superligaša do daljnjeg.

Do kada će Krivokapić voditi “Staru damu” za sada nije poznato. Mladi stručnjak je rešenje Upravnog odbora, pošto su prethodno članovi navijača u Skupštini kluba stopirali dolazak Milorada Kosanovića u Vojvodinu.

Krivokapić je Vojvodinu vodio u poslednja četiri kola jesenjeg dela prvenstva, posle odlaska Dragomira Okuke iz kluba. U četiri duela Vojvodina je, predvođena Krivokapićem, ostvarila jednu pobedu i tri remija.

Fudbaleri Vojvodine su počeli sa pripremama za nastavak sezone. Prvotimci su prošli lekarska testiranja, a prvi trening imaju u četvrtak. Crveno-beli će trenirati u SC “Vujadin Boškov” sve do 23. januara, posle čega odlaze na dvonedeljne pripreme u Tursku.

Pred igračima osmoplasiranog tima u Superligi nije ni malo lak zadatak. Ambicije tima i navijača su velike, a u narednim mesecima momci u crveno-belim dresovima će se boriti u domaćem šampionatu i Kupu Srbije. U prvenstvu Vojvodina mora da osigura plej-of, pošto je trenutno samo gol razlika deli od Radnika koji je u plej-autu.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen/YouTube