Početna Sport Lalatović: Meč sa “Bačkom” psihološki težak

Lalatović: Meč sa “Bačkom” psihološki težak

0

Nenad-Lalatović6

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović izjavio je da njegovu ekipu očekuje težka utakmica sa “Bačkom” iz Bačke Palanke, pre svega na psihološkom planu jer su prethodno odigrali izuzetno težak meč sa “Dinamom” iz Minska. Utakmica “Vojvodina” – “Bačka” igra se od 20 sati na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Lalatović je na konferenciji za novinare najavljujući duel sa Bačkopalančanima rekao da će biti razlike u sastavu “Vojvodine” za utakmicu i za revanš meč u Belorusiji.

– Sigurno ćemo nastupiti u promenjenom sastavu, ali te promene neće biti baš drastične jer imamo obavezu da ostvarimo dobar rezultat, a “Bačka” je u meču sa “Partizanom” pokazala da može da iznenadi svakog protivnika – rekao je Laltović.

Govoreći o kvalitetima ekipe “Bačke” trener “Vojvodine” je istakao da novajlija u društvu superligaša ima posebno dobre i kvalitetne krilne napadače koji su izuzetno brzi što omogučava da igraju na kontranapade iz kojih su vrlo opasni.

Utakmica “Vojvodina” – “Bačka” igra se od 20 sati na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu. Biće to prvi meč koji u ovogodišnjem prvenstvu igraju novosadski crveno – beli, jer je njihov susret u prvom kolu sa “Novim Pazarom” odložen zbog nastupa Novosađana u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope.

Izvor: Tanjug
Foto: fkvojvodina.rs