Početna Sport Lalatović: Nema umora protiv “Partizana”

Lalatović: Nema umora protiv “Partizana”

0

13529045_1341119315916148_6501140304883352797_n

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović izjavio je danas da je cilj njegovog tima da se neporažen vrati sa gostovanja “Partizanu” u Beogradu i naglasio da za derbi utakmice nikakav umor kod igrača ne sme da postoji.

– Ova utakmica ne dolazi nam u pravo vreme, pošto smo u četvrtak imali jako težak meč u Belorusiji koji je bio od ogromnog značaja. Uspeli smo da se plasiramo u plej-of za Ligu Evrope i ekipa je malo istrošena, ali to ne mora ništa da znači. Idemo da se nadigravamo sa “Partizanom” i vratimo se neporaženi – rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Lalatović je dodao da niko nije očekivao da će “Partizan” u dva kola osvojiti samo jedan bod, posebno što se ovog leta dobro pojačao.

– Mi smo “Vojvodina” i nama ime protivnika nije bitno. Veliki je motiv igrati protiv “Partizana”, jer to je derbi i za takve utakmice umor ne sme da postoji. Uveren sam da će se moji igrači izdići iznad svega, verujem i njih, jer čim su u “Vojvodini” imaju kvalitet.

On je prokomentarisao i smenu trenera u “Partizanu”, nakon što je Marko Nikolić nasledio Ivana Tomića.

– Treneri se menjaju i to je normalno. Svaki trener donese nešto novo, ali nisam fokusiran na njega, već na njihov tim, jer kao što ni za “Vojvodinu” ne igram ja, već moji igrači, tako ni za “Partizan” ne igra Marko Nikolić. Analiziramo linije njihovog tima i pokušavamo da uočimo vrline i mane. Mi treneri smo tu samo da pripremimo igrače da budu što bolji na terenu – rekao je Lalatović.

Utakmica 3. kola Superlige između “Partizana” i “Vojvodine” igra se sutra od 19 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: FK Vojvodina/Facebook