Početna Sport Lalatović: Potrebna su nam dva-tri nova igrača

Lalatović: Potrebna su nam dva-tri nova igrača

0

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su njegovom timu potrebna dva-tri nova igrača, kako bi se u ekipu unela sveža krv.

Situacija u Vojvodini, nakon nekoliko burnih meseca, smirila se i tim se sada priprema za nastavak sezone, u kojoj želi da odbrani trofej Kupa Srbija i da obezbedi sebi mesto u vrhu domaćeg šampionata.

“Na okupu imam isti tim koji je osvojio kup i jesenas bio treći u prvenstvu, igra jako dobro, ali se nadam da ćemo uspeti da angažujemo i neke nove pojedince, koji je dodatno pooštriti konkurenciju. Ako to, ipak, ne učinimo, neće biti smak sveta, jer imamo sjajne momke, sposobne da ispune ciljeve koje smo zacrtali”, rekao je Lalatović za Dnevnik.

Lalatović poručuje da je namera da se izbori nastup u Evropi.

“U kupu jedva čekam da vidim koga ćemo izvući za rivala u četvrtfinalu. Što se prvenstva tiče, teško je pričati o tituli, jer Crvena zvezda nam beži dosta, ali sam siguran da imamo kvalitet da odbranimo trofej u kupu”, dodao je Lalatović.

Voša je juče startovala pripreme, a na prozivci je bilo 30 igrača. Na prvom treningu nije bilo Saničanina, za kog se spekuliše da bi mogao da pređe u Tursku, ali je zvanično obrazloženje to da se nedavno oženio i da mu je Lalatović dozvolio da propusti početak priprema. Nasuprot tome, timu se priključilo nekoliko igrača iz omladinskog pogona, a vratili su se i Mirko Topić, te prvi golman Nikola Simić, koji su zbog povreda propustili završetak jesenjeg dela sezone.

Izvor: Dnevnik, 021
Foto: Printscreen/Youtube