Početna Sport Lalatović pred derbi sa “Partizanom”: Šanse su 50:50, idemo na pobedu

Lalatović pred derbi sa “Partizanom”: Šanse su 50:50, idemo na pobedu

0

U derbiju šestog kola Superlige Srbije “Vojvodina” će, danas, dočekati ekipu “Partizana” na “Karađorđu”.

Crveno-beli su vezali niz od tri pobede, pa ekipa Nenada Lalatovića želi da nastavi sezonu u pobedničkom ritmu. Još su sveža sećanja na pobede “Vojvodine” pre nekoliko meseci, najpre u šampionatu, kada je “Voša” sebi obezbedila treće mesto, a potom i u finalu Kupa Srbije, kada je trofej, po drugi put u istoriji, krenuo put Novog Sada.

Međutim, ne osvrću se igrači mnogo, a ni Lalatović na ono što je bilo. U redovima “Vojvodine” fokusirani su na današnji meč, pa šef stručnog štaba Novosađana poručuje da je protivnike veoma kvalitetan i uigran, s ozbirom na to da nije mnogo menjao sastav u odnosu na prošlu sezonu.

– “Partizan” je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv “Vojvodine”, “Zvezde”, TSC-a, “Čukaričkog” ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas, te mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica. Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50-50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera. No, isto tako je i u “Partizanu”, koji je pobedio “Inđiju” 5:0, a pre toga i na teškom gostovanju u Surdulici – poručuje Lalatović.

“Partizan” je trenutno trećeplasirani tim na tabeli, dok se “Vojvodina” nalazi na šestom mestu.

Utakmica između “Vojvodine” i “Partizana” igra se danas od 18:45 časova na “Karađorđu”, bez prisustva publike. Meč će se prenositi na “Arena sportu”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina