Početna Sport Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada

Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada

0

Fudbaleri “Vojvodine” gostuju danas ekipi “Radnika” u Surdulici, u meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Voša je dobro otvorila prvenstvo sa tri pobede u prva tri kola, te se nalazi na prvom mestu na tabeli. “Radnik”, rival ovog vikenda, ostvario je jednu pobedu kod kuće i dva poraza na gostovanjima.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović kaže da njegovoj ekipi neće biti lako da ostvari i četvrti uzastopni trijumf. Kako navodi, ovo će biti najteža utakmica u dosadašnjem toku prvenstva.

– Na jugu Srbije sam proveo godinu dana i ekipu iz Surdulice jako dobro poznajem, baš kao i ljude koji vode taj klub, koji ne da ga vole, već ga obožavaju. Novica Tončev daje 100 posto sebe za “Radnik” i doveo je jako kvalitetne igrače, što su pokazali pobedom nad “Spartakom” kod kuće rezultatom 4:0. “Radnik” ima jako kvalitetne krilne igrače, koji su fenomenalni u situacijama “jedan na jedan” – ukazuje Lalatović.

Dodaje i da njegov tim zaslužuje da bude tu gde jeste, odnosno na prvom mestu na tabeli, jer su prva tri kola odigrali dobro i efikasno. Raduje ga da su igrači na terenu ispunjavali ono što je od njih tražio, čime su pokazali da poseduju veliki kvalitet.

– Gledao sam utakmicu između “Radnika” i “Vojvodine” u Surdulici prošle sezone, na kojoj je, po mom mišljenju, Rockov bio igrač utakmice, jer je “Radnik” dominirao, a “Vojvodina” pobedila iz jednog šuta. “Vojvodina” tamo nikad nije dominirala i zato bih bio zadovoljan da pobedimo i sa samo jednim golom razlike. Ipak, nismo opterećeni time, jer nama nije cilj da budemo prvi, već da izađemo u Evropu. Ovaj tim, sa ovom upravom i ovako divnim navijačima, koje moram da pohvalim za to što smo na njihovim krilima u prošlom kolu dali pet golova i mogli da budemo još efikasniji, siguran sam da to možemo – smatra Lalatović.

Osim Čovića i Vasiljevića, koji su od ranije povređeni, u redovima Voše neće biti ni Đuričin, koji ima povredu prednje lože, dok se na prijateljskoj utakmici protiv “Proletera” povredio i Vučić.

Utakmica između “Vojvodine” i “Radnika” igra se danas, u Surdulici, sa početkom u 20 časova.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina