Početna Sport Lalatović: Sa “Dinamom” i “Sent Patriksom” možemo da se nosimo

Lalatović: Sa “Dinamom” i “Sent Patriksom” možemo da se nosimo

0

Nenad-Lalatović6

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović izjavio je da su oba potencijalna rivala njegovog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, “Dinamo Minsk” i “Sent Patriks atletik”, ekipe sa kojima crveno-beli mogu da igraju i da se nose.

U sedištu UEFA u Nionu, u petak je održan žreb parova trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na kojem je odlučeno da će pobednik dvomeča “Vojvodina” – “Konahs ki” ići na boljeg iz duela “Dinamo Minsk” – “Sent Patriks atletik”.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović ne želi da se bavi potencijalnim rivalima dok se ne završi dvomeč sa Velšanima, ali ipak ističe da su i Belorusi i Irci ekipe sa kojima “Voša” može da se nosi.

– Mi tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. U četvrtak je odigrano samo prvo poluvreme i zato ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. “Dinamo” i “Sent Patriks” su mogući protivnici “Vojvodine” i “Konahs kija”, a ne samo “Vojvodine” i to moramo da imamo na umu. Jasno je da su to dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ukoliko eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo. Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa “Dinamom” i sa “Sent Patriksom” – rekao je Lalatović.

Revanš meč između “Konahs kija” i “Vojvodine” na programu je sledećeg četvrtka u Rilu, dok su utakmice trećeg kola zakazane za 28. jul i četvrti avgust. Ako prođe u narednu rundu, “Vojvodina” će najpre biti domaćin, a potom gostovati u Beloruiji ili Irskoj.

Uzvor: fkvojvodina.rs
Foto: fkvojvodina.rs