Početna Sport Lalatović: U Ivanjici je uvek teško pobediti

Lalatović: U Ivanjici je uvek teško pobediti

0

Fudbaleri “Vojvodine” danas gostuju ekipi “Javora” u Ivanjici, u sedmom kolu Super lige Srbije.

Od četvrtka, crveno-beli se nalaze na mini-pripremama na Zlatiboru, odakle će danas otputovati u Ivanjicu.

Posle četiri pobede u prethodna četiri kola, atmosfera u redovima “Vojvodine” je odlična, ali bez obzira na to, šef stručnog štaba Nenad Lalatović upozorava da protiv “Javora” ne treba očekivati lak meč.

– Sigurno nas očekuje jako teška utakmica i rekao sam da “Javor” igra fenomenalno ove sezone. To je organizovan klub, a vodi ga čovek koji “Javor” doživljava kao svoju drugu kuću. Imaju dobar tim i odličnog trenera, a u Ivanjici je uvek jako teško pobediti. Međutim, da bi “Vojvodina” i sledeće godine igrala u Evropi, nas zanima samo to da nastavimo naš niz. Idemo tamo da probamo da pobedimo i da se našoj publici opet predstavimo u najboljem mogućem svetlu, te ćemo igrati napadački, kao i uvek. “Partizanu” smo dali tri gola, “Mladosti” tri, “Voždovcu” tri, “Čukaričkom” dva, TSC-u dva. To je pokazatelj kakav fudbal igra “Vojvodina”, a po mom mišljenju, uz “Crvenu zvezdu” igramo najlepši fudbal u Srbiji – izjavio je Lalatović.

Utakmica između “Javora” i “Vojvodine” igra se danas od 18 časova na Gradskom stadionu u Ivanjici. Usled trenutne epidemiološke situacije i ovaj meč biće odigran bez prisustva gledalaca.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina