Početna Sport Liga šampiona: Odbojkaši Voše sutra dočekuju ekipu Modene

Liga šampiona: Odbojkaši Voše sutra dočekuju ekipu Modene

0

Odbojka

U trećem kolu Lige šampiona odbojkaši Vojvodine sastaju se sa Modenom. Prednost domaćeg terena imaće italijanski tim, a utakmica u kojoj Vojvodina nastupa bez povređenog Borislava Petrovića igra se u četvrtak od 20.30.
Sastav Modene, sačinjen od najboljih italijanskih, brazilskih, francuskih i srpskih igrača dovoljno govori o njihovim visokim ambicijama u italijanskom prvenstvu, ali i u Ligi šampiona u kojoj posle 12 godina ponovo učestvuju.

Svesni su odbojkaši Vojvodine kome izlaze na megdan i kakva ih atmosfera očekuje u Italiji, ali isto tako utakmice bez pritiska šansa su da se pokažu u najboljem svetlu.

Ubeđen sam da ćemo pokazati jednu dobru igru da ćemo dati sve od sebe što možemo u tom trenutku što i za koliko će biti dovoljno ćemo videti“, veruje u svoje igrače trener OK “Vojvodina NS seme”, Strahinja Kozić.

Imamo već dve utakmice u Ligi šampiona ove sezone tako da smo donekle stekli neko iskustvo u igranju tih velikih utakmica i samo se nadam da se neće ponoviti utakmica iz Poljske kada smo previše respektovali protivnika i kada smo bili malo i uplašeni“, kaže libero novosadskog sastava, Nikola Peković.

Autor: RTV