Početna Sport Makazice Ožegovića za prvu pobedu u domaćem prvenstvu, prodaja karata za revanš...

Makazice Ožegovića za prvu pobedu u domaćem prvenstvu, prodaja karata za revanš sa Sampdorijom već od 9h

0

fk-vojvodina-grb

Vojvodina je u 3. kolu Superlige osvojila prva tri boda protiv Javora iz Ivanjice i uputila pravu pozivnicu Novosađanima za revanš sa Sampdorijom u Ligi Evrope.

Pred oko 2.500 gledalaca na Karađorđu, strelci su bili Aleksandar Stanisavljević u 22. minutu i Ognjen Ožegović u 75. minutu.

Pobeda je Novosađanima bila imperativ u ovom meču nakon svega jednog osvojenog boda u prva dva kola. Sada će mirnije dočekati revanš sa Sampdorijom koji se igra u četvrtak u Novom Sadu.

Prvo poluvreme nije donelo kvalitetan fudbal, domaćin je bio ofanzivniji, a poveo je posle još jednog ovosezonskog pogotka Stanisavljevića iz slobodnog udarca, ovog puta sa skoro 30 metara. U nastavku, izabranici Zlatomira Zagorčića su zaigralo mnogo ofanzivnije, a u jednom od napada večeras odlični Ožegović “makazicama” je postigao fantastičan pogodak nakon centaršuta Sekulića.

Igra je uglavnom bila isprekidana, sa puno faulova i žutih kartona, a crveno-beli su do trijumfa došli zbog veće želje za pobedom. Imali su još dobrih prilika koje su ostale neiskorišćene, pre svega iz brzih kontra napada. Imali su i gosti svoje šanse, ali su bili neprecizni ili smušeni u završnici.

Meč je obeležio i povratak kapitena Nina Pekarića posle duže pauze koji je večeras odigrao sat vremena.

Vojvodina sada ima četiri boda, a u narednom kolu gostuje u Lučanima ekipi Mladosti.

samp-vojvodina

Takođe, danas počinje prodaja karata za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije.

Cena pojedinačnih karata iznosi 500 dinara za zapadnu, 300 za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu.

Svaki pojedinac može da kupi najviše tri ulaznice na jedan lični dokument, a vlasnici novih godišnjih ulaznica moći će sa svojim propusnicama takođe da uđu na stadion.

Ulaznice se prodaju na centralnoj biletarnici Gigs tixa (“Pariski magazin”, Kralja Aleksandra 12) od 9 do 19:30 časova, kao i na blagajni stadiona od 12 do 18 časova.

Utakmica se igra u četvrtak, 6. avgusta od 21 čas na “Karađorđu”. Prvi susret Vojvodine je rešila u svoju korist rezultatom 4:0.

Izvor: 021.rs