Početna Sport Nenad Lalatović: Možemo i moramo do pobede u Nišu

Nenad Lalatović: Možemo i moramo do pobede u Nišu

0

lalatovic_660x330

Uoči gostovanja njegovog tima u Nišu, šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović izjavio je da crveno-beli mogu, ali i moraju da dođu do pobede nad “Radničkim”.

U 29. kolu Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine danas očekuje gostovanje ekipi “Radničkog” u Nišu. Meč je zakazan za 16 časova, a iako je prvobitno bilo rečeno da će utakmica biti odigrana bez publike, poslednja informacija glasi da će navijačima ipak biti omogućen ulazak na stadion.

Posle remija sa Crvenom zvezdom na “Karađorđu”, pred ekipom Nenada Lalatovića nalazi se još jedno teško iskušenje, pošto gostuju timu koji im je direktan rival u borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Vojvodina sigurno može, a i mora da dođe do prve prolećne pobede. Idemo u goste jednom jako dobrom timu, koji je posebno dobar kao domaćin. Igraju vrlo organizovano, sjajno iza lopte i imaju jako dobru kontru. Izuzetno su dobri kod prekida, a tako su i pobedili na većini utakmica. To sve govori da nas očekuje teško gostovanje. Dobio sam informaciju da će se igrati pred publikom i bolje je što je tako, jer smatram da je ovo jedan derbi i da takve utakmice ne treba kažnjavati igranjem bez gledalaca. Očekujem pun stadion, kao i to da će naši navijači iz Novog Sada takođe doći u velikom broju da nas podrže, jer pobeda u Nišu nam je zaista potrebna. Naš cilj je da se kući vratimo sa tri boda – rekao je Lalatović.

Vojvodina u Nišu neće nastupiti kompletna.

Ne može da igra Nastić, koji je dobio udarac u zglob, zatim Jovančić, kod koga se pojavila neka voda u kolenu i moraće da pauzira dva-tri dana, Babić ima kartone, a Perić će zbog operacije slepog creva nažalost biti odsutan na nešto duži period. S druge strane, posle odrađene suspenzije, vraća se Mićić i on će konkurisati za tim – rekao je Lalatović.

Izvor: RTV
Foto: fkvojvodina.rs