Početna Sport Novosadska liga: Trideset golova za početak nadmetanja u petom rangu

Novosadska liga: Trideset golova za početak nadmetanja u petom rangu

0

Nakon Evropskog prvenstva fudbal se vratio kući. Na terene gradskih četvrti u kojima se počinju karijere i u kojima se završavaju ona manje uspešne, ali bez obzira na to, veoma zanimljive.

Početak Novosadske lige počeo je obećavajuće, nijedan meč nije završen a da publika na njemu nije mogla da vidi barem dva pogotka.

Najubedljiviji je bio Šajkaš iz Kovilja koji je na svom terenu savladao Omladinac rezultatom 4:0. Kako prenosi nsfudbal.com, golove su zabili Veselinović, Vujičić (autogol), Milanović i Gojković.

I Tatra i Petrovaradin su se spremili za ovu sezonu, pa su na kraju igrali izjednačeno – 2:2. Poveo je Petrovaradin preko Derviša, pa bi ubrzo isti igrač postigao i svoj drugi pogodak najavljujući da ovaj meč, kontra njegovom prezimenu, neće biti siromašan po pitanju golova.

Do 20. minuta Petrovaradin je vodio sa 2:0, a onda se, nakon odlaska na pauzu, još jednom obistinila ona fraza kako je 2:0 “najopasniji rezultat”. Igrači Tatre uspeli su golovima Grubovića i Svitića da izjednače rezultat i odnesu bod u Kisač.

U ostalim mečevima igrali su: Jedinstvo – Slavija 2:4, Futog – Crvena zvezda 2:3, Fruškogorski partizan – ŽSK 2:1, Borac – Jugović 2:1, Dinamo – Bačka 1923 0:3, Fruškogorac – TSK 2:0, Petrovaradin – Tatra 2:2.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay