Početna Sport Odbojka: Trijumf “Vojvodine” nad “Ribnicom”

Odbojka: Trijumf “Vojvodine” nad “Ribnicom”

0

odbojka,-ok-vojvodina_660x330

Rezultatom 3:0 odbojkaši “Vojvodine” su u Maloj Sali Spensa trijumfovali nad ekipom “Ribnice” u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Viner štediše Superlige. Novosađani su dobro igrali i pokazali su da su ozbiljni kandidati za osvajanje titule, najbolji igrač bio je kapiten crveno-belih Miloš Vemić sa 16 poena, a među Kraljevčanima Stefan Okošanović imao je 8 poena.

Prvi trener “Ribnice” Boško Mačužić čestitao je protivnicima na odličnoj igri i izrazio nadu da će njegov tim imati više šanse pred domačom publikom.

Imali smo probleme sa prijemom i nismo mogli ni da podignemo loptu. Prvi napad nam je bio jako loš. Tek u trećem setu smo na egalu pokazali neke obrise igre. Ovo nam je bila teška sezona, i sa ovakvom igrom učešće u plej-ofu za nas predstavlja čast – rekao je Mačužić.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Strahinja Kozić smatra da su njegovi puleni jako dobro odigrali utakmicu.

Posle turbulentnih mesec dana podigli smo nivo naše igre. Servirali smo odlično i očekujem pobedu i u Kraljevu ako pristup bude adekvatan. Ovi momci su budućnost našeg kluba, ali i srpske odbojke – izjavio je Kozić.

Petar Premović smatra da su on i njegovi saigrači dali sve od sebe. Tvrdi da odlučno dočekuju sledeće protivnike i da idu na osvajanje titule.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede, drugi duel na programu je 20. marta u Kraljevu, dok bi u eventualnoj majstorici ponovo domaćini bili crveno-beli, 23. marta.

Izvor: OK Vojvodina
Foto: OK Vojvodina / Facebook