Početna Sport Odbojkaši Vojvodine dočekuju Nišlije

Odbojkaši Vojvodine dočekuju Nišlije

0

ok-vojvodina,-odbojka-wide-jpg_660x330

Posle odličnog starta i pobede u prvom kolu nove sezone domaće lige odbojkaši Vojvodine i naredni meč igraće pred svojom publikom. U goste im dolazi ekipa Niša.
Poznaju dobro svog protivnika odbojkaši Vojvodine. Ekipa Niša, koju predvodi Dragan Svetozarević nekadašnji igrač novosadskog tima, neugodan je rival i bez dileme vredan svake pažnje. Znaju u oba tabora koje su prednosti i mane timova.

“Oni su skup par starijih, iskusnijih pojedinaca koji mogu napraviti razliku na terenu. Iako smo mi mlada ekipa sigurno se nećemo predati pre meča. Pripremali smo se i fizički i taktički za ovaj meč i nema razloga da ne pružimo bolju partiju nego prošle nedelje”, poručuje prvotimac Vojvodine David Mehić.

Domaći teren i podrška publike, koju priželjkuju u što većem broju, značiće mladim izabranicima Nedžada Osmankača u duelu sa Nišlijama.

“Očekuje nas sigurno jedna teška i neizvesna bitka. I sigurno da je za naš mladi sastav pravi izazov. Oni su iskusna ekipa jako puno godina igraju zajedno, to im je najveći kvalitet”, kaže trener OK Vojvodina NS seme Nedžad Osmankač.

Utakmica drugog kola između Vojvodine i Niša igra se u četvrtak u maloj sali Spensa sa početkom u 18 časova.

Autor: RTV
Foto: okvojvodina