Početna Sport Odbojkaši Vojvodine izgubili od Radničkog

Odbojkaši Vojvodine izgubili od Radničkog

0

Odbojkaši Vojvodine NS seme poraženi su od Radničkog sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:19).

Umesto da u važnom derbiju učvrste prvu poziciju u prvenstvu, Novosađani su odigrali izuzetno bledo i mlako u Kragujevcu, što je za posledicu imalo maksimalan poraz.

Domaćin je prilično motivisano ušao meč i maksimalno koristio nešto slabiji prijem i mlak napad Vojvodine. Na servis Hamzagića odlepili su se Kragujevčani na dva poena, ali su Novosađani blokom stigli do izjednačenja. Ipak, koristili su domaćini sjajni servis i opet stigli do značajne prednosti (21:16), da bi crveno-beli ponovo blokom praktično anulirali zaostatak (21:20). Falilo je koncentracije igračima Siniše Gavrančića da potpuno preokrenu, pa je Radnički zasluženo poveo u ovom meču 1:0.

Novosađani su malo poboljšali igru u drugom setu, ali je prijem i dalje bio glavna boljka. Takođe, veliki broj grešaka uslovio je neizvesnost, međutim, blok je radio kao sat pa je Vojvodina veći deo drugog seta vodila. Ipak, kad god bi gosti stigli do značajne prednosti, usledio bi dobar servis domaćina, a sa druge strane veći broj grešaka crveno-belih. U samom finišu Radnički je preokrenuo i stigao do vođstva od 2:0.

Umesto da se trgnu, Novosađani su najlošiju igru prikazali u trećem periodu meča, što je protivniku samo dodatno dalo krila da reši ovaj meč u svoju korist.

Izvor: 021
Foto: Pixabay