Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” poveli u finalnoj seriji

Odbojkaši “Vojvodine” poveli u finalnoj seriji

0

Odbojkaši “Vojvodine” poveli su u finalnoj seriji plej-ofa, pošto su u Novom Sadu savladali “Crvenu zvezdu” sa 3:1 u setovima.

Posle 112 minuta igre odbojkaši “Vojvodine” doneli su radost domaćim navijačima i tim se sada nalazi na korak od treće uzastopne titule.

Ponovo su Beograđani bolje otvorili meč, pratila ih je “Voša”, ali su sigurniji bili gosti, koji uzimaju prvi set sa 25:22. Nakon otrežnjujućeg momenta domaćini su zaista mnogo bolje. Proradila je novosadska mašinerija, pa drugi set uzimaju sa 25:18.

Sigurno je “Voša” nastavila i u trećem setu, koji osvaja sa 25:20. U četvrtom setu je viđena borba dva najjača tima lige. Imala je “Zvezda” prednost na 23:22, ali su Novosađani uspeli da izjednače i preokrenu rezultat, te da osvajanjem četvrtog seta sa 26:24 privedu meč kraju.

Naredna utakmica finalne serije plej-ofa igra se u sredu, 1. maja. Ukoliko “Vojvodina” ostvari pobedu u tom meču osvojiće treću uzastopnu titulu prvaka država. Ukoliko bude drugačiji scenario i “Zvezda” izjednači u finalnoj seriji, odlučujuća utakmica igraće se u subotu, 4. maja.

Izvor: 021
Foto: OK Vojvodina