Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” rutinski protiv “Radničkog”

Odbojkaši “Vojvodine” rutinski protiv “Radničkog”

0

Odbojkaši “Vojvodine” pobedili su “Radnički” sa 3:0 u setovima na startu Mini lige.

Odličnu partiju pred oko 200 gledalaca na Spensu pružili su aktuelni državni prvaci i nastavili uspešan pohod ka novoj tituli.

U prvom setu protivnik je otpor pružao samo u prvoj polovini, nakon čega je “Vojvodina” potpuno preuzela inicijativu i došla u vođstvo osvajajući set sa 25:18. U nastavku igra je bila još ubedljiva pa je do prednosti od 2:0 “Vojvodina” stigla ekspresno uzimajući drugi set sa 25:14.

Nešto jaču naznaku otpora dali su Kragujevčani u trećem setu, ali nedovoljno da bi pomeli planove Novosađana. Igrači “Radničkog” nisu imali rešenje za Vučićevića, koji je odigrao svoju najbolju utakmicu u dosadašnjem delu sezonu.

Pripretili su Kragujevčani na 21:21, pa je u igru ušao Mehić, smirio prijem, dok je mirnu ruku u napadu imao Kujundžić, koji je doneo “Voši” novo vođstvo. Konačan rezultat postavljen je osvajanjem trećeg seta sa 25:21.

U narednom kolu “Vojvodina” će se susresti sa najvećim protivnikom u borbi za titulu, “Crvenom zvezdom”. Beograđane će dočekati na Spensu 7. februara.

Izvor: 021
Foto: OK Vojvodina