Početna Sport Odbojkaši Vojvodine sigurni u Požarevcu

Odbojkaši Vojvodine sigurni u Požarevcu

0

Odbojkaši Vojvodine savladali su na gostovanju u Požarevcu ekipu Mladog radnika sa 3:0 u setovima.

Igrači koji su se suprotstavili Todoroviću, Vučićeviću, Kujundžiću, Mehiću, Simiću, Radeviću i ostatku novosadskog tima nisu bili ni malo laki protivnici. Od starta su domaćini pružali otpor, igralo se poen za poen sve do 8:8, kada su “crveno-beli” došli do osetnije prednosti.

Iako su u vodili sa šest poena prednosti, odbojkaši Mladog radnika sustigli su Vojvodinu u finišu seta na samo poen razlike – 24:23. Ipak, siguran u napadu je bio Vučićević koji je doneo prvi set svom timu.

Nakon početnog seta utakmica se nastavila u korist Novosađana. Igrali su izabranici Siniše Gavrančića sve sigurnije, pa su do drugog seta stigli rezultatom 25:20.

Na početku trećeg seta domaćini su došli u vođstvo. Međutim, ono je bilo kratkog trajanja i brzo su se momci u crveno-belom dresu vratili u meč i preuzeli inicijativu. Utakmicu su priveli kraju osvajanjem trećeg seta sa 25:17.

U ostalim utakmicama trećeg kola Mini lige sastali su se: Partizan – Novi Pazar 0:3, Subotica – Jedinstvo 3:0, Spartak Ljig – Valjevo 3:0.

Voša je i dalje na prvom mestu Mini lige, a u narednom kolu, 22. februara, dočekaće subotički Spartak.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay