Početna Sport Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Novom Pazaru

Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Novom Pazaru

Odbojkaši Vojvodine uspešno su otvorili drugi deo sezone, jer su na gostovanju u Novom Pazaru, u 12. kolu Superlige savladali istoimenu ekipu 3:0.

Sa nova tri boda odbojkaši Voše su se osamili na prvoj poziciji na tabeli.

Već na startu meča mešao je karte šef stručnog štaba Siniša Gavrančić, pa je duel počela postava u sastavu Todorović, Blagojević, Mašulović, Rudić, Perić, Kovačević i libero Brborić. Odgovornim pristupom, sigurnom igrom i sa malo grešaka brzo su se gosti odlepili, na tehničkom tajm-autu imali su 12:9, a vrlo brzo i 19:13. Šansu su do kraja seta dobili i Bošnjak i Prišić. U drugom periodu na terenu je bila i nova dijagonala Čubrilo – Buša, a mladi Bošnjak i Prišić ponovo su imali svojih pet minuta u drugom delu seta. Šampion je potpuno kontrolisao igru, pa je rutinski stigao do 2:0 u setovima.

I u trećem periodu crveno-beli miks igrao se praktično sa protivnikom, u finišu se na momenat približio Novi Pazar (17:20), ali to je sve što je mogao da učini protiv raspoloženog gostujućeg tima. Vojvodina je lako stavila tačku na meč za maksimalnu pobedu.

Izvor: 021
Foto: Pixabay