Početna Sport Odbojkaške nade za Tojagića

Odbojkaške nade za Tojagića

0

volleyball-520081_640

Memorijal Dušana Tojagića “Smeč kup 2016 – turnir odbojkaških nada” biće održan 28. maja u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina”.

Biće ovo šesti turnir za mlađe selekcije (počeo je davno, sa pauzom, kao seniorski turnir), kroz koji će organizator “Vojvodina NS seme” još jednom oživeti sećanje na nekadašnjeg igrača Dušana Tojagića.

Ove godine novosadski kolektiv je odlučio da na turnir pozove talentovane ekipe pre svega iz grada i okoline, kako bi upravo mlade odbojkaše sa ovog područja afirmisao, dao im priliku da se pokažu i podstakao ih da i dalje rade na usavršavanju.

Tako će se na dva terena u velikoj sali Spensa nadmetati kadetski timovi “Novog Sada”, “Futoga”, “Kleka” i domaćina “Vojvodine”.

Specijalni gosti turnira biće porodica pokojnog Tojagića, majka Zora i sestra Marija Tojagić, kao i seniorski reprezentativac i bivši igrač “Vojvodine” Dražen Luburić.

Program: “Vojvodina NS seme” – “Novi Sad” (10h, teren C), “Futog” – “Klek” (10h, teren D). Meč za treće mesto (11.45, teren C), finale (12h, teren D).

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay