Početna Sport Odlučujuća utakmica: Vojvodina ide na pobedu Partizana

Odlučujuća utakmica: Vojvodina ide na pobedu Partizana

0

fk-vojvodina_640

Fudbaleri Vojvodine danas u Beogradu igraju protiv Partizana meč poslednjeg kola Superlige posle kog će se znati da li će publika na Karađorđu i ovog leta gledati evropske mečeve crveno-belih.

Da bi Vojvodina sigurno izborila kvalifikacije za Ligu Evrope mora da pobedi ili da Radnički ne trijumfuje u duelu sa Zvezdom na Marakani. I sa remijem Novosađani bi mogli da se raduju, pod uslovom da Čukarički izgubi kod kuće od Radnika.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović smatra da njegovi igrači u poslednjoj utakmici u sezoni mogu da pruže još jednu dobru partiju.

– Ovo je poslednja utakmica u sezoni, posle koje će otići na zasluženi odmor i ja se nadam da će to učiniti sa osmehom na licu, odnosno da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i izboriti plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Čeka nas jako težak meč, samim tim što je Partizan pred ovu utakmicu vratio igrače sa odmora i svakako želi da pobedi pred svojim navijačima u oproštaju od sezone – kaže Lalatović.

Uoči odlučujućeg meča, Vojvodina je suočena sa ozbiljnim kadrovskim problemima. Zbog žutih kartona u timu neće biti Maksimovića, Trujića i Puškarića, a Mićić je i dalje povređen.

Utakmica Partizan – Vojvodina igra se od 19 časova, kada i ostali dueli poslednjeg kola: Crvena zvezda – Radnički, Čukarički – Radnik i Borac – Voždovac.

Autor: 021.rs
Foto: