Početna Sport Olimpijski šampioni večeras na bazenu na Slanoj bari

Olimpijski šampioni večeras na bazenu na Slanoj bari

0

1065-vaterpolo-1Humanitarno “Crveno-belo vaterpolo veče” održava se večeras na bazenu na Slanoj bariBiće odigrana revijalna utakmica između prvotimaca Vojvodine i ekipe sastavljene od igrača koji su ponikli u ovom klubu, na čelu sa osvajačima zlatne olimpijske medalje.

– Srećan sam što Vojvodina organizuje ovakvu manifestaciju i rado sam se odazvao, pre svega jer ima humanitarni karakter, a onda i zbog vaterpola i dece koja treniraju u klubu, u kojem sam i ja ponikao. Zbog dece ovo i radimo, njima će ova utakmica poslužiti kao pravi podsticaj da i dalje treniraju. Vaterpolo je mali sport i ovakve utakmice su potrebne zarad popularizacije – rekao je olimpijski šampion iz Rija, Branislav Mitrović koji je ponikao upravo u Vojvodini.

Ovog leta više od 30 igrača i igračica Vojvodine bili su članovi raznih reprezentativnih selekcija. Utakmica se igra od 19 časova, a umesto ulaznica od posetilaca se očekuje da donesu odeću i kozmetiku za decu iz novosadskog Svratišta.

Pored revijalne utakmice, biće upriličeno i druženje svih selekcija Vojvodine sa šampionima i to od 20:30h u restoranu “Barik” u Njegoševoj ulici.

Autor: 021.rs