Početna Sport Osam zlata za naše Novosađane

Osam zlata za naše Novosađane

0

zlato

Na nedavno održanom međunarodnom festival u plesu ”Vienna dance fest” u Beču mlade Novosađanke, članice plesnog studija ”City Dance” osvojile su (čak) osam zlatnih medalja!
”Vienna dance fest” jedan je od popularnijih festival ovog tipa, a ove godine učestvovalo je oko 1600 plesača koji su se takmičili u devet kategorija. Naše Novosađanke, pod budnim okom koreografkinja Vesne Šećerov, Sanje Milošević i Jovane Milišić bile su najbolje u osam kategorija, dok su u devetoj osvojile drugo mesto i uzele srebro.
“Osam od devet. Pa nije loše!”, kaže kroz smeh Milena Vitasović, članica plesnog studija ”City Dance” čija kćerka Una je jedna od zlatnih plesačica.

zlato3

”Nismo očekivale ovoliki uspeh, ali smo se nadale najboljem. Una i ja smo, kao uostalom i ostatak ekipe – presrećne. Pripreme za naredna takmičenja su u toku, trudićemo se da ponovimo uspeh, one su svakako spremne na to”.
Zanimljiv je i podatak da je seniorska formacija u koreografiji ”The Snow white story” proglasena za najbolju koreografiju na festivalu tako da je i novčana nagrada pripala Novosađankama.

zlato1

zlato2

zlato3

zlato4

zlato5

Autor i foto: NsHronika.rs