Početna Sport Paločević na meti Partizana

Paločević na meti Partizana

0

Fudbal

Aleksandar Paločević, jedan od najboljih igrača Vojvodine u jesenjem delu prvenstva, mogao bi da bude jedno od najzvučnijih imena ovog prelaznog roka.

Kako pišu “Novosti”, iako se za prvog strelca Vojvodine interesuje nekoliko klubova iz inostranstva u igru je ozbiljno ušao i Partizan.

Crno-beli će pokušati da iskoriste trenutnu lošu finansijsku situaciju na “Karađorđu” i za relativno mali novac dovedu odličnog plejmejkera koji bi umnogome mogao da odmeni i rastereti Brazilca Leonarda na mestu organizatora igre.

Trener Marko Nikolić bi u slučaju transfera Paločevića u Humsku, a u zavisnosti od procene rivala, imao mnogo više mogućnosti da kombinuje i sastav i formaciju.

“Načuo sam da me hoće i Zvezda i Partizan, ali moje misli su nekako okrenute inostranstvu. Genk bi voleo da me kupi, ali su u igri i neki klubovi iz Španije i Turske. Nekako sam bliži odluci da idem u inostranstvo. Vreme je za to, ali i da Vojvodina pristojno zaradi”, poručio je nedavno Paločević, kome ugovor ističe na leto.

Autor: Novosti
Foto: fkvojvodina.rs