Početna Sport Počela prodaja karata za utakmicu Svetske lige između Srbije i Australije

Počela prodaja karata za utakmicu Svetske lige između Srbije i Australije

0

Mens-Volleyball-Icon

Počela je prodaja karata za utakmicu Svetske lige između odbojkaša Srbije i Australije koja se igra u velikoj sali Spensa u četvrtak 18. juna.

Ulaznice se prodaju na blagajni SPC “Vojvodina” i u prostorijama OK Vojvodina NS seme (Maksima Gorkog 22-24), od 8.30 do 14 časova.

Cena karte za Zapad je 200, a za Istok 300 dinara. Inače, za sve odbojkaške klubove sa teritorije grada karte će biti besplatne. Kako je saopšteno iz OK Vojvodina, odluka je doneta zbog izuzetne važnosti meča, kao i zbog predivne atmosfere koju stvaraju mladi odbojkaši i odbojkašice.

“Novi Sad je po ko zna koji put potvrdio da je grad odbojke i da ekipa i publika zajedno pobeđuju i najjače protivnike. Zato dođite da još jednom pomognemo reprezentaciji u utakmici, koja bi mogla da bude od izuzetne važnosti za plasman na finalni turnir”, stoji u pozivu organizatora.

Klubovi mogu karte rezervisati preko generalnog sekretara, Dragana Čučkovića, na telefon 060/44-28-900, ili mejlom na adresu dragan.cuckovic@okvojvodina.org. Potrebno je navesti broj članova kluba i osobu koja će karte preuzeti.

Utakmica Srbija – Australija zakazana je za 20.10h.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija