Početna Sport Podrži i ti belo-crvene!

Podrži i ti belo-crvene!

0

hqdefault

Danas na Karađorđu od 20 h gostuje Javor iz Ivanjice u okviru 3. kola Superlige.

Fudbaleri Vojvodine pokušaće da dođu do prve pobede protiv ekipe koja u novom šampionatu ima maksimalan učinak.

– Očekuje nas još jedna teška utakmica, koja stiže u kratkom vremenu posle gostovanja u Torinu i susreta sa Sampdorijom. Ipak, raspoloženje u timu je na visokom nivou i samo treba da ga prenesemo na teren. Ne odustajemo od našeg stila, igraćemo ofanzivno i ići na prvu pobedu u domaćem prvenstvu – rekao je šef stručnog štaba crveno-belih Zlatomir Zagorčić

On kaže da je igračima potrebna podrška s tribina. – Da što veći broj gledalaca stane uz ove momke na putu ka ostvarenju cilja koji imamo. Oni su to zaslužili odnosom prema dresu Vojvodine i igrama koje pružaju. Nadam se punim tribinama i osvajanju sva tri boda – rekao je Zagorčić.

Podsetimo, Vojvodina je u prvom kolu poražena od Čukaričkog, dok je u prošlom osvojila bod u Surdulici. Utakmica Vojvodina – Javor se igra večeras s početkom u 20 časova, a cene karata su 300 dinara (Zapad), 200 dinara (Istok) i 100 dinara (Sever).

U ostalim mečevima 3. kola postignuti su ovi rezultati: Novi Pazar – Partizan 3:2, Crvena zvezda – Radnički 1:1, OFK Beograd – Voždovac 2:1, Rad – Radnik 4:1 i Spartak – Mladost 2:0. Treba još da odigraju Borac – Čukarički, odnosno Jagodina – Metalac.

Izvor: 021.rs
Foto: printscreen