Početna Sport Pokreće se besplatna škola fudbala u Novom Sadu

Pokreće se besplatna škola fudbala u Novom Sadu

0

Poruka “Talenat nema cenu” nastavlja da se širi fudbalskim terenima, kako bi što više dece dobilo šansu da se bavi sportom! Priliku da šest meseci treniraju bez plaćanja članarine dobiće i mališani iz Novog Sada, Kaća, Sremskih Karlovaca, Sremske Kamenice, Bačkog Jarka i Temerina! FK Vojvodina i Mocart pokreću besplatnu školu fudbala, koja će mladim nadama iz ovih krajeva omogućiti da naprave prve fudbalske korake.

Koliko njih želi da krene stopama Dušana Tadića, Sergeja Milinković-Savića, Miloša Krasića, Gojka Kačara i sanja iste snove kao Vošini klinci? Uopšte nije važno da li će jednog dana uspeti da naprave internacionalnu karijeru ili da obuku dres nacionalnog tima, bitno je samo da svi na početku dobiju istu šansu.

Otvoreni čas je zakazan za 12. 12. u 12 časova u SC „Medžik“ u Novom Sadu, a prijava dece (2013-2016. godište) se vrši na mejl „mozzartklinci@gmail.com“.

– Deca koja imaju talenat i prirodni dar za sport, nekada nemaju mogućnost da treniraju. Iz tog razloga je ovaj projekat fenomenalan, jer omogućava široj bazi mališana da se uključe u sport – istakao je direktor omladinske škole FK Vojvodina Duško Grujić.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay