Početna Sport Poljak sudija na meču Vojvodina – Sampdorija

Poljak sudija na meču Vojvodina – Sampdorija

0

Pavel-Rackovski

Poljski arbitar Pavel Rackovski sudiće utakmicu između Vojvodine i Sampdorije, objavila je juče Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Tomaš Listkijevič i Mihal Obukovič, a četvrti sudija Tomaš Kvjatkovski, takođe iz Poljske. Delegat će biti Žoel Volf iz Luksemburga.

Vojvodina i Sampdorija sastaće se u četvrtak na “Karađorđu” u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Novosađani su prvi susret u Torinu ubedljivo dobili sa 4:0.

Revanš se igrati od 21 čas.

Inače, interesovanje za ovu utakmicu je prevazišlo sva očekivanja. Rasprodate su karte za zapadnu i istočnu tribinu, a ostao je još samo mali kontigent za severni deo koji je mogao da se kupi isključivo u šopu navijačke grupe Firma, danas do 20 časova.

FK Vojvodina je objavila da se do petka obustavlja prodaja sezonskih, pretplatnih karata. Posle toga, one će moći ponovo da se kupe na blagajni Gigs tiksa (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12). “Još jednom podsećamo na to da deca, zbog ogromnog interesovanja i nedostatka mesta, neće moći da uđu na stadion bez ulaznice i molimo za razumevanje”, navedeno je na sajtu Vojvodine.

Svima koji susret žele da gledaju sa istočne tribine iz Vojvodine savetuju da dođu ranije na stadion jer će na toj tribini biti otvotren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače. Naime, navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.

Izvor: 021, Beta