Početna Sport Predstavljeni novi sportski direktor i trener FK Vojvodine

Predstavljeni novi sportski direktor i trener FK Vojvodine

0

Danas su u prostorijama FK Vojvodina u Veterniku predstavljeni novi sportski direktor i trener, kao i trener golmana.

Za novog sportskog direktora izabran je Ljubiša Dunđerski nekadašnji igrač Vojvodine i doskorašnji sportski direktor Spartaka iz Subotice, dok je za novog trenera izabran Slavoljub Đorđević koji je potpisao ugovor na dve godine, on na ovu poziciju dolazi iz surduličkog Radnika.

Sportski direkor Dunđerski na ovu funkciju stupio je na dan svog rođendana, a tokom obraćanja zahvalio se ljudima iz FKV što su mu omogućili da se vrati u svoj klub i u svoj grad.

Dorđević se zahvalio čelnicima kluba na prilici i rekao je da mu je ovo čast i privilegija te da je za njega to veliki iskorak u karijeri. On je kao svog pomoćnika u stručni štab doveo Predraga Ranđelovića sa kojim sarađuje poslednje tri godine

Za trenera golmana umesto Milana Jovanića izabran je Srđan Žakula, takođe bivši igrač Vojvodine, koji je bio u generaciji koja je 2014. godine osvojila Kup Srbije. Oba kondiciona trenera ostala su na ovoj poziciji.

Podsetimo, sportski direktor FKV Milan Kosanović preminuo je 13. maja od posledica koronavirusa. Sahranjen je četiri dana kasnije na groblju u Petrovaradinu.

Izvor: Nsuzivo.rs
Foto: fkvojvodina.rs