Početna Sport Proleter ostao bez trenera: Ostavka posle poraza od Partizana

Proleter ostao bez trenera: Ostavka posle poraza od Partizana

0

Novosadski superligaš Proleter ostao je bez šefa stručnog štaba, pošto je Milić Ćurčić podneo ostavku posle poraza od Partizana u Novom Sadu.

Slanobarci ove sezone igraju dosta loše, pogotovo ukoliko se uporedi sa startom prošle sezone, kada su debitovali u najjačem rangu domaćeg fudbala. Posle osam utakmica, Proleter je upisao samo jednu pobedu, dva remija i čak pet poraza, što ga smešta na 14. mesto na tabeli, a ima samo dva boda više od poslednjeplasirane Mačve.

Gubio je Proleter ove sezone od Radničkog, Spartaka, Čukaričkog, gradskog rivala Vojvodine i na kraju od Partizana. Poslednji poraz od Beograđana je, izgleda, bila kap koja je prelila čašu, pa je Ćurčić ponudio ostavku, a uprava ju je prihvatila.

Milić Ćurčić Proleter napušta posle tri meseca provedena na klupi novosadskog superligaša, a zajedno sa njim odlaze i pomoćnici Darko Žakula, Goran Vuković i Milenko Bjekić. Kako je rekao za “Dnevnik”, Proleter po kvalitetima na svim nivoima zaslužuje mnogo bolji plasman od trenutnog.

Iz kluba nije saopšteno ko će voditi ekipu u narednom periodu.

U narednom kolu, 21. septembra, Proleter odlazi na gostovanje Mačvi, poslednjoj ekipi u šampionatu, pa će se pokazati mogu li Slanobarci ka sredini tabele ili će, ipak, tavoriti na dnu.

Izvor: 021
Foto: Printscreen/YouTube