Početna Sport Provodite mnogo vremena sedeći? E Fitness Centar nudi rešenje da to promenite

Provodite mnogo vremena sedeći? E Fitness Centar nudi rešenje da to promenite

0

Ljudi nikada nisu imali raznovrsnije načine da sebe i svoje telo dovedu u top formu i u isto vreme nikada više ljudska vrsta nije provodila vreme sedeći – na poslu, ispred TV-a, računara – kao sada. Sedalački način života negativno utiče na sve aspekte našeg tela.

Prve simptome koje svi osete su bolovi u leđima i sedalnom delu, ali to je tek početak. Problemi se nastavljaju kroz smanjenje mišićne mase, probleme sa zglobovima, sa pritiskom… Niz nećemo nastavljati jer su i ovi razlozi i više nego dovoljni da uradite nešto i napravite balans u svom životu. Najbolja protivteža višesatnom sedenju je – pokret. U ovoj priči bismo vam predstavili E Fitnes Centar koji ima sve neophodno da biste svoje telo, svoj hram, negovali i sprečili pojavu spomenutih i mnogih drugih problema.

E Fitness Centar se nalazi u širem centru Novog Sada, u “Aleksandar” zgradi, na Bulevaru Oslobođenja (ulaz iz Novosadskog sajma br. 2). Opremljen je najnovijom opremom i spravama koje jedan fitnes centar može da ima. Vrhunski američki brendovi sprava i mašina garantuju kvalitet i sa njima je trening lakši. Nedavno su uveli i grupne, SUNERGY polupersonalne treninge za one manje iskusne. E Fitness Centar se prostire na 700 m2, a u sklopu svlačionica postoje i saune.

Sam prostor za trening ima sjajan pogled na grad što posebno izdvaja ovaj fitnes centar od ostalih. Tvrde da se trening u ovom centru, sa ovakvim pogledom, lakše izdrži, a pogled je stavka koja daje inspiraciju za bolje rezultate. Veoma vode računa o svojim klijentima, pa su rešili da postojeće, ali i nove obraduju poklonima i popustima za novogodišnje praznike.

Više informacija mozete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, ili Facebook i Instagram nalogu.

Za kraj, samo želimo da vam kažemo da, šta god radili, što više se krećite.

Foto: Promo