Početna Sport Remi Voše i Voždovca u 25. kolu Superlige

Remi Voše i Voždovca u 25. kolu Superlige

0

Fudbaleri Vojvodine igrali su juče u Beogradu protiv FK Voždovac u utakmici 25. kola Superlige Srbije, a rezultat je bio nerešen 0:0.

U prvom poluvremenu nije bilo udaraca u okvir gola, ali su timovi imali nekoliko pokušaja.

Voša je najbolju šansu za gol imala na startu drugog poluvremena kada je Simić prošao po levom boku i vratio Malbašiću čiji je udarac zaustavio golman Voždovca.

U 73. minutu Voša je umalo došla do vođstva. Nakon kornera, Topić je vratio povratnu za Čumića koji je gađao prvi ugao, ali je defanzivac Voždovca Mijailović glavom ispred gol linije izblokirao njegov udarac.

Voždovac je u drugom poluvremenu imao jedini pokušaj u okvir gola u 75. minutu, kada je Novevski šutirao, a Carević lako zaustavio njegov udarac.

Nakon toga, domaći tim je imao još dve solidne prilike, preko Kudrića i Damjanovića, prvog je zaustavio Carević, a drugi je glavom gađao preko gola.

Radoslav Batak je u poslednjih 10 minuta odlučio da izmenama promeni ritam meča i dođe do sva tri boda, a na teren su ušli Baraj, Milosavljević i Busnić.

U 86. minutu Voša je imala dobru priliku. Posle pasa Uroša Nikolića, Nemanja Nikolić je petom tražio Čumića na drugoj stativi, ali je u poslednjem trenutku ispred njega intervenisao Krunić.

U nadoknadi vremena domaći su ostali sa igračem manje pošto je Đorđević zaradio drugi žuti karton, ali do kraja nije bilo promene rezultata.

Novosadska ekipa je 10. put u prvenstvu odigrala nerešeno i peta je na tabeli sa 43 boda, dok je Voždovac na sedmom mestu sa 36 bodova.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina/arhiva