Početna Sport Rukometaši Vojvodine dočekuju ekipu Meškova

Rukometaši Vojvodine dočekuju ekipu Meškova

0

rk-vojvodina,-rukomet-jpg_660x330

Rukometaši Vojvodine u sredu uveče, od 19:30, uz prenos na prvom programu RTV-a, dočekuju beloruski Meškov u meču poslednjeg kola regionalne SEHA lige.
Naš šampion nema rezultatski imperativ, dok su gostima bodovi neophodni za treće mesto i lakšeg protivnika na završnom turniru u Vespremu.

Igrači Vojvodine ove nedelje završavaju sa igranjem mečeva u paklenom ritmu, na svaka tri dana. Meškov će im biti poslednji protivnik u regionalnom takmičenju, dok ih za vikend očekuje put u Dansku i duel sa ekipom Skjerna u grupnoj fazi EHF kupa.
Naporan raspored i kvalitetni protivnici ekipi su doneli veliko iskustvo koje će igračima mnogo značiti u domaćem plej-ofu, ističe trener Novosađana Đorđe Ćirković.

On u meču sa ekipom Meškova koja je učestvovala u Ligi šampiona, neće moći da računa na povređene kapitena Ćurkovića i iskusnog Gruzijca Datukašvilija.

Desni bek Miloš Orbović kaže da je umor zbog velikog broja mečeva prisutan, ali da će Vojvodina pokušati da pobedi kvalitetnog protivnika.

U stručnom štabu Vojvodine tek treba da analiziraju učinjeno na evrosceni, ali trener Ćirković vidi Berlin i Skjern na završnom turniru EHF kupa, što svedoči o kvalitetu grupe u kojoj se našao naš šampion.

Autor: RTV
Foto: Fejsbuk