Početna Sport Rukometaši “Vojvodine” počinju sa pripremama, tim napustilo 10 igrača

Rukometaši “Vojvodine” počinju sa pripremama, tim napustilo 10 igrača

0

Rukometaši “Vojvodine”, aktuelni šampioni Srbije, počeli su pripreme za predstojeću sezonu sa podmlađenim timom.

Ekipa je prilično izmenjena u odnosu na onu od prošle sezone koja je u Novi Sad donela šestu uzastopnu titulu državnog prvaka. Iz kluba je otišlo čak 10 igrača – Vučković, Stojanović, Milašević, Nadoveza, Jovanović, Simović, Bojanić, Čagalj, Trifković i Jandrić.

S druge strane, povratnici u redove “crveno-belih” su pivotmen Goran Trkulja i srednji bek Saša Marjanac, dok su novajlije bekovi Duško Čelić i Adson Bajrić, kao i levo krilo Alen Ovčin. Značajna stvar za “Vošu” je i produženje ugovora na još četiri godine sa golmanom Svetislavom Verkićem, koji će od sada nositi kapitensku traku.

Šef stručnog štaba Boris Rojević rekao je pred početak priprema da je ovo “nova, mlađa, poletnija “Vojvodina”, ali sa istim žarom za trofejima”.

– Ni prošle sezone ništa nismo unapred obećavali, tako nećemo ni ove, izuzev toga da ćete na terenu gledati ratnike koji će dokazati da sa pravom nose dres “Vojvodine” – kazao je Rojević.

“Voša” će se pripremati u Crnoj Gori, ali i na turniru u Doboju, kako bi tempirali formu za početak SEHA lige i za drugo kolo kvalifikacija za EHF kup, u kom će se suočiti sa Grin Park Tajgersima (Green Park Tigers) iz Holandije.

Izvor: 021
Foto: RK Vojvodina