Početna Sport Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju Berlin

Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju Berlin

0

rukometas

Rukometaši Vojvodine u subotu od 18 časova, uz prenos na prvom programu RTV, dočekuju Berlin, u poslednjem meču grupne faze EHF kupa.
Gosti su najatraktivniji protivnik sa kojim se naš šampion sreće ovog proleća, a o njihovim ambicijama dovoljno svedoči podatak da su domaćini završnog turnira drugog po kvalitetu evrotakmičenja.
Dosadašnjih pet poraza rukometaša Vojvodine u duelima sa Skjernom, Portom i Berlinom, jasan su pokazatelj gde se u ovom trenutku nalaze kada je u pitanju evroscena.

Svestan činjenice da su njegovi igrači naspram sebe imali mnogo skuplje sastave, ali da su stekli dragoceno iskustvo, trener “crveno-belih” Đorđe Ćirković i u najavi poslednje evro utakmice govori o budžetima protivnika.

“Kada bi se rezultati pravili sa 250 ili 300 hiljada evra, onda bi Nemci uložili toliko, a ne 5,5 miliona koliki im je trenutni budžet”, naglasio je Ćirković.

U Vojvodini najavljuju da će i na oproštaju od evroscene na tribinama Sportskog centra “Slana bara” biti veliki broj novosadskih osnovaca, a da ostaje žal što će kapiten Ćurković i iskusni Datukašvili propustiti i ovaj susret zbog povreda.

Autor: RTV
Autor: Fejsbuk