Početna Sport Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju ekipu Borca

Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju ekipu Borca

0

Vojvodina-Borac-08

Vojvodina će poslednji meč, u regionalnom takmičenju odigrati, pred svojim navijačima, protiv Borca iz Banja Luke. Utakmica će se odigrati u sredu u 19:30, a ulaz u  SC Slana bara je slobodan. Svaki gledalac koji dođe na meč dobiće besplatnu ulaznicu za predstojeću utakmicu Lige Evrope protiv ekipe Porta (nedelja, 20:15).
“Borac dočekujemo između dve evropske utakmice, Fuchsea i Portoa. Praktično bez pripreme idema na taj megdan jer smo u noći između utorka i ponedeljka stigli iz Berlina. Igramo protiv ekipe koja dolazi rasterećeno. Banjalučani su deklasirali ekipu Tatrana, na svom terenu, u poslednjem meču regionalne lige. To govori da im je forma u usponu, uz rastećenost u pogledu rezultata koju sam pomenuo, važe za veoma “opasnog” protivnika. Ono što otvoreno moram da kažem, a to je, čini mi se, da se prvi put ove sezone nalazimo u mini krize kad je reč o nivou igre. Tu ne mislim na rezultate, već na igru. Do sada nismo imali takve probleme i stoga ovu utakmicu označili smo kao veoma važnu u psihološkom smislu”, rekao je trener Vojvodine Đorđe Ćirković.

“Imali smo jedan težak period iza nas gde smo igrali utakmice Lige Evrope, pri tome najviše mislim na meč protiv Fuchsea. Mogu da kažem da igrače koje sam do juče gledao na televizoru danas sam imao prilike da igram protiv njih. Na žalost, nismo se najlepše “proveli”. Okrećemo se utakmici protiv Borca. To je iskusna ekipa. Trudićemo se da ispoštujemo našu igru i da trijumfujemo”, rekao je naš mladi rukometaš, još uvek junior, Nikola Arsenić.

Autor: NsHronika.rs