Početna Sport Rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju Metaloplastiku

Rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju Metaloplastiku

0

UTAKMICA
Nakon dve pobede na početku plej-ofa, rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju Metaloplastiku, s kojom su prethodnih sezona igrali zanimljive mečeve.
Aktuelni šampioni brzo su zaboravili trijumfe nad Partizanom i Radničkim i potpuno su fokusirani na duel sa Šapčanima koji u Novi Sad stižu posle poraza od Spartaka.
Trener Novosađana Đorđe Ćirković prihvata ulogu apsolutnog favorita, ali ističe da je Metaloplastika tradicionalno neugodan protivnik.

“Mlad su tim, koji igra prepoznatljivu odbranu 5-1. Bez obzira na trenutni sastav uvek dobro igraju u Novom Sadu”, istakao je Ćirković dodajući da njegovi igrači dobrim rezultatima popravljaju samopouzdanje. On smatra da će ovaj plej-of biti mnogo zanimljiviji od prethodnih i zbog činjenice da je već viđeno mnogo pobeda gostujućih ekipa.

Njegov kolega na klupi Metaloplastike Slavko Novaković napominje da njegova ekipa dolazi u Novi Sad sa velikim ambicijama.

“Iz prošlogodišnjeg sastava nemamo 13 igrača. Ovo je nov tim, ali smo u dosadašnjem delu sezone pokazali dobru igru i imamo ambicije da igramo na najvišem nivou”, rekao je Novaković.

Meč na Slanoj bari na programu je u subotu od 18 časova uz besplatan ulaz.

U ostalim utakmicama 3.kola plej-ofa, Spartak dočekuje Partizan, a Jugović Radnički.

Autor: RTV
Foto: Tanjug