Početna Sport Rukometaši Voše zaustavljeni u Našicama

Rukometaši Voše zaustavljeni u Našicama

0

Rukometaši Vojvodine poraženi su na gostovanju od Nexea sa 32:24, u utakmici šestog kola Seha lige.

Crveno-beli su upisali drugi poraz u ovogodišnjoj sezoni u Seha ligi, pa ih ovaj skor, uz tri trijumfa, smešta na četvrto mesto grupe A.

Nije funkcionisala Vošina odbrana na gostovanju u Hrvatskoj, a osetio se i nedostatak kapitena i golmana Verkića. Bila je to znatno drugačija igra od one na samom startu sezonu, kada je u Novom Sadu srušen upravo Nexe.

Već posle prvog poluvremena, koje se završilo sa 20:12, bilo je jasno da crveno-beli mogu samo da jure rezultat i eventualno smanje razliku i ublaže poraz. Tek u drugom poluvremenu Voša je igrala izjednačeno sa protivnikom, pa je susret okončan rezultatom 32:24.

U timu Vojvodine su se najviše istakli Ilić, Nikolić i Sretenović, koji su gol pogodili po četiri puta, dok je najefikasniji u timu Nexea bio Saša Barišić koji je imao stoprocentni učinak – devet udaraca i devet golova.

Sada predstoji tronedeljna pauza, koja će dobro doći Novosađanima da se odmore od gustog rasporeda na početku sezone, ali i da se nekoliko igrača oporavi od povreda. Posle toga sledi meč protiv Pekinga u Novom Sadu, gde će crveno-beli biti favoriti.

Izvor: 021
Foto: PIxabay